Pumpkin Organics Top (12mnd)

Schrijf de eerste review over dit product

Pumpkin Organics is een nieuw merk voor baby eten gezond eten vanaf de eerste hap waardeert. Ze willen baby's en kleine kinderen meenemen op het avontuur van nieuwe smaken en texturen ontdekken. Pumpkin Organics zijn perfect om tussen de maaltijden door te eten of tijdens ontbijt, lunch of diner. Ze hebben samengewerkt met een toonaangevende Duitse babyvoedingsfabrikant en de puree wordt gemaakt op de beste plekken in Spanje en Italië.

De snacks smaken heerlijk en zijn gemaakt van 100% organische ingrediënten met niks extra's toegevoegd. Al het groente en fruit (behalve de bananen) komen uit biologische boerderijen in Europa. Alle ingrediënten zijn baby bio standard EU gecertificeerd.

Om naast het eten van de zakjes de zintuigen van het kind te prikkelen zijn de zakjes zorgvuldig vormgegeven. Elke smaak wordt aangeduid door een unieke trekker en trailer gevuld met groenten en fruit. Elke heeft zijn eigen kleurenschema en ze hebben allen één-woordnamen zodat moeder en kind hun favoriete smaak direct herkennen.

Dit heerlijk zakje heet 'Top' en bevat 26% wortel, 22% water, 20% appel, 18% spinazie en 14% linzen.

Beschikbaarheid: Op voorraad

♥ 1,99
Regelmatig tezamen aangekocht

Klanten die dit product kochten, kochten gewoonlijk de volgende combinatie van items.

Klanten die dit item kochten, kochten ook