opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze Mussenpost!

Musjes Kinderwinkel wenst je heel veel plezier met je mooie spulletjes en hopen dat alles naar wens is. Mocht er toch iets bij zitten wat niet aan je verwachtingen voldoet, dan mag je het natuurlijk retourneren of ruilen. Conform de wet "Kopen op Afstand" heb je, na ontvangst van je bestelling 14 dagen de tijd om je bestelling, of een deel daarvan, zonder opgaaf van reden aan ons te retourneren. Wil je iets retourneren of omruilen? In de orderbevestiging vind je een linkn waarmee je de retour bij ons kan melden. Hou er rekening mee dat de artikelen die je terugstuurt in de orginele, onbeschadigde verpakking moeten zitten, alle kaartjes en labels er nog aan moeten zitten en de producten ongebruikt moeten zijn.

Volg de volgende procedure voor retourneren:
  • Je retour aanmelden via de link in je orderbevestiging.

  • Verpak de artikelen op zo'n manier dat het in correcte staat bij ons terug komt. Voeg een briefje met je ordernummer erop toe aan de verzending.

  • Stuur het pakket binnen 14 na ontvangst van de artikelen retour naar: Musjes Kinderwinkel, t.a.v. Retouren, Zwanestraat 25, 9712 CJ Groningen

  • Zorg ervoor dat het pakket voldoende gefrankeerd is. Bij onvoldoende frankering zullen wij de kosten hiervoor aftrekken van het te retourneren aankoopbedrag of het pakket weigeren. Je mag het pakket ook in de winkel afgeven.

Na ontvangst van de artikelen zullen wij de artikelen nakijken of ze nog in de originele staat zijn. Mocht het gaan om een defect of verkeerde maat dan zullen we vervangende artikelen toesturen. Hiervoor hoeven natuurlijk niet opnieuw verzendkosten betaald te worden. Wij zullen creditbetalingen binnen 14 dagen na ontvangst van de correct verzonden retour terugstorten op het rekeningnummer waarmee de bestelling geplaatst is. Het is niet mogelijk dit rekeningnummer aan te passen.