opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze Mussenpost!

Binnenkort een dagje shoppen? Wist je dat je in Groningen naar Musjes Kinderwinkel toe kan voor ca 180m2 aan kleurrijke kleding, innovatief speelgoed, ergonomische dragers en natuurlijke verzorging? Zien we je gauw?

Friese Landgenootjes

Stadgenootjes,100577/202103
4,25
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  16  items
Beschrijving
Dat freget om in sûkerbak mei Friese Landgenootjes. In waarm wolkom foar him of foar har. Allinnich al troch de fertroude kleurkes. Kom mar op mei dy lekkernij. Wy binne der klear foar om te struien!!


Laat de hele wereld zien dat er een nieuw Friesje is geboren met deze Friese Landgenootjes. Het warmste en lekkerste welkom dat je een kleintje kunt geven. Alleen al door die vertrouwde kleurtjes van Friesland. Haal de beschuitbussen maar tevoorschijn, en maak je klaar om te strooien!

De geboorte van een nieuwe Fries vier je met Friese Landgenootjes. Stadsgenootjes hebben de bekende anijssmaak, maar zijn uniek en herkenbaar in hun stadskleuren. Inmiddels zijn er al vele varianten Stadsgenootjes en Landgenootjes bijgekomen: Op naar in heel Nederland een eigen lokale beschuit met muisjes!

Elk doosje bevat 180 gram muisjes gemaakt met de volgende ingredienten:
Dextrose, gepofte granen (rijstmeel, maïszemelen), suiker, glucosestroop, kleur titaniumdioxide (E171), curcumine (E100), natuurlijke smaakstof, glansmiddel bijenwas, wit en geel (E901), indigokarmijn (E132).

Alle Stadsgenootjes, Landgenootjes en Streekgenootjes zijn vegan en zijn volledig gemaakt van glutenvrije ingrediënten, maar worden in een fabriek gemaakt waar ook producten met gluten worden verwerkt.

Extra informatie
Stadgenootjes

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items