Beddengoed

 1. De dekens van With a touch of Rose zijn gebreid in een mooie kabel en lekker lang te gebruiken. Dubbelgevouwen is het te gebruiken als wiegdeken, enkel als ledikant deken. Ook kan de deken nog op het peuterbed worden gebruikt. Daarnaast is hij heerijk als plaid op de bank!

  Afmeting : 100x150cm Meer info
 2. De dekens van With a touch of Rose zijn gebreid in een mooie kabel en lekker lang te gebruiken. Dubbelgevouwen is het te gebruiken als wiegdeken, enkel als ledikant deken. Ook kan de deken nog op het peuterbed worden gebruikt. Daarnaast is hij heerijk als plaid op de bank!

  Afmeting : 100x150cm Meer info
 3. De dekens van With a touch of Rose zijn gebreid in een mooie kabel en lekker lang te gebruiken. Dubbelgevouwen is het te gebruiken als wiegdeken, enkel als ledikant deken. Ook kan de deken nog op het peuterbed worden gebruikt. Daarnaast is hij heerijk als plaid op de bank!

  Afmeting : 100x150cm Meer info
 4. Normale prijs: ♥ 60,00

  Special Price ♥ 30,00

  Tula dekentjes zijn zacht, lichtgewicht en ademend en de perfecte match bij jouw Tula! Ze zijn gemaakt van 100% vicose bamboo, wat ze heerlijk zacht maken. De afmetingen zijn 120x120cm, een set bevat 3 blankets. Meer info