opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze Mussenpost!

Binnenkort een dagje shoppen? Wist je dat je in Groningen naar Musjes Kinderwinkel toe kan voor ca 180m2 aan kleurrijke kleding, innovatief speelgoed, ergonomische dragers en natuurlijke verzorging? Zien we je gauw?

DIY Giftbox Xmas

Blossombs,100106/202204
17,95
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  3  items
Beschrijving
Blossombs zijn kleurrijke bloem 'bommetjes' gemaakt in Nederland met 100% natuurlijke ingrediënten en een biologische - speciaal voor bijen en vlinders - samengestelde zadenmix van wilde bloemen.Gooi de Blossombs overal en geef kleur aan je eigen buurt: in je tuin, in een pot op je balkon, op een braakliggend stukje grond, kale berm of langs de sloot! Het enige wat jij nog moet doen is wachten op een regenbui (of een gieter gebruiken) en de Blossombs doen de rest!

Met deze Do It Yourself Kerst Gift Box maak je eenvoudig zelf je Blossomb Kersthanger! Zo geniet jij tijdens de feestdagen van de kersthangers en in de lente genieten jij én de bij van mooie, wilde bloemen! Kerst staat bij Blossombs in het teken van biodiversiteit, duurzaamheid en vooral mooi. Voor jou én voor de bij, want wij geloven: wat mooi is voor jou, kan ook mooi zijn voor de natuur.

In de DIY Gift Box zitten 9 kersthangers (boom, cadeau, huisje, vogel, ster, kerstbal, kerstkegel, vlinder en hart), 9 kleurrijke blossombs, 9 touwtjes en een Merry Blossombs kerstkaart.

Extra informatie
Blossombs

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items