opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze Mussenpost!

Binnenkort een dagje shoppen? Wist je dat je in Groningen naar Musjes Kinderwinkel toe kan voor ca 180m2 aan kleurrijke kleding, innovatief speelgoed, ergonomische dragers en natuurlijke verzorging? Zien we je gauw?

Tijdschrift 24-2021 OER

Kiind,101106/202104
10,00 5,00 U bespaart: 50%
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  11  items
Beschrijving

We interviewden Michaeleen Doucleff (auteur Jagen, verzamelen, opvoeden) over haar reis rond de wereld om te ontdekken hoe onze voorouders opvoedden. Kiindschrijver Drees zou graag meer oer willen zijn. Maar hoe pak je dat aan in de huidige maatschappij? Ze zocht het uit en deelt haar ontdekkingen in het artikel ‘Ben ik wel oer genoeg?’.

We gaan dieper in op driftbuien, want wat een oerdrift huist er in die kleintjes! Experts Jillian Emanuels en Eva Bronsveld hebben praktische tips die je direct kunt toepassen.

We spieken binnen bij Nouska en haar op montessori geïnspireerde thuis. Ze vertelt hoe dat eruitziet en waarom zij en man Simcha voorlopig voor thuisonderwijs kiezen. Anke koos juist bewust voor een hardcore natuuropvang en ontdekte dat buiten echt alles beter is.

Reine en Joost vertellen alles over leven in een boshuisje, hoe je relatie verandert als je kinderen krijgt en schuwen daarbij onderwerpen als seksualiteit en je wilde vrouw van binnen niet.

We bespreken racisme in de geboortezorg. Het dossier gaat over de oerkracht van borstvoeding; met drie deskundigen zetten we alles over dit magische goedje op een rij. En natuurlijk barst OER ook van de inspirerende columns, een bevallingsverhaal vol oerkracht en vieren we een prachtig moederlijf.

En nog veel meer moois en zinnigs!

Zin in OER? 148 pagina’s inspirerend leesvoer. Een echt indie magazine, uitgegeven in eigen beheer en in kleine oplage. Hét eerlijke tijdschrift over ouderschap.

Extra informatie
Kiind

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
10,00 5,00