opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze Mussenpost!

Binnenkort een dagje shoppen? Wist je dat je in Groningen naar Musjes Kinderwinkel toe kan voor ca 180m2 aan kleurrijke kleding, innovatief speelgoed, ergonomische dragers en natuurlijke verzorging? Zien we je gauw?

Wilde vrouw Tijdschrift 25-2022 MILD

Kiind,101413/202201
12,50
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  10  items
Beschrijving

We vinden het belangrijk in Wilde vrouw om bekrachtende geboortes te delen en het te hebben over de maatschappelijke kijk op borstvoeding, spieken graag mee bij gezinnen die hun hart volgen, zetten moederlijven in het zonnetje en delen nog steeds over je kroost helpen door je eigen shit op te ruimen en de zorgen die je je kunt maken bij het opvoeden van je kinderen. 

Maar er is ook ruimte om het te hebben over impact maken in de wereld, of je dat nou wilt doen via werk dat bij je klopt of door je handen in de aarde te steken. En over de relatie met je partner, de buren en je (schoon)ouders. Over dingen willen en niet altijd kunnen. Over het spanningsveld tussen jezelf opofferen enerzijds en ruimte innemen voor jezelf en andere creaties dan kinderen anderzijds. Over de seizoenen van het leven, want het ís een fase.

Deze eerste editie – MILD – met nieuwe naam.

Extra informatie
Kiind

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items