opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze Mussenpost!

Binnenkort een dagje shoppen? Wist je dat je in Groningen naar Musjes Kinderwinkel toe kan voor ca 180m2 aan kleurrijke kleding, innovatief speelgoed, ergonomische dragers en natuurlijke verzorging? Zien we je gauw?

Wilde vrouw Tijdschrift 27-2022 HECHT

Kiind,100366/202203
12,50
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  4  items
Beschrijving

In deze derde editie – HECHT VOOR HET LEVEN – gingen onze makers aan de slag met het thema hecht.

Nelleke maakte maar liefst vier prachtige stukken; ze ging voor de binnenkijker op bezoek bij een heel bijzonder stel dat maar liefst 8 pleegkinderen opvangt, blikt in de vaste rubriek Uitgevlogen met moeder Mirjam en haar twee volwassen kinderen terug op hun jeugd, ze tekende een prachtig bevallingsverhaal op én sprak ook nog eens uitgebreid met pedagoog Jillian Emanuels over hoe je je kind kunt (onder)steunen bij wennen en heimwee. In dat laatste stuk rammelt ze, hoe kan het ook anders, aan gangbare overtuigingen over hoe het ‘hoort’.

Ook Drees is op dreef; ze interviewde Marjolein Vos over de menstruatiegids die zij schreef voor jonge meiden. Haar stellige overtuiging: de eerste menstruatie vieren legt de basis van de zelfliefde van onze dochters en kan zelfs onze eigen wonden helen.’

Schreef Drees in de vorige editie al over haar hervonden seksleven (dat, in een gezin met 4 jonge kinderen, beter is dan ooit), dit keer neemt ze ons mee op haar zeer persoonlijke ontdekkingsreis naar de ‘innerlijke godin’ die in haar vulva huist.

Annemieke schreef het stuk dat ze zelf graag gelezen had toen mijn oudste twee meiden (ondertussen 15 en 13) nog ukjes waren en ik mijn eerste voorzichtige schreden op het pad van onvoorwaardelijk ouderschap zette.

Extra informatie
Kiind

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items