opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze Mussenpost!

Binnenkort een dagje shoppen? Wist je dat je in Groningen naar Musjes Kinderwinkel toe kan voor ca 180m2 aan kleurrijke kleding, innovatief speelgoed, ergonomische dragers en natuurlijke verzorging? Zien we je gauw?

Blokken De Stad

Janod,100429/202203
44,99
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  2  items
Beschrijving
Janod staat bekend om het prachtige duurzame houten speelgoed van hoge kwaliteit. Zij onderscheiden zich van de rest door de unieke designs en het grote aanbod aan baby - en peuter speelgoed. Bij Janod vind je altijd een leuk cadeau voor elke gelegenheid, ze hebben kleine dingen zoals puzzels en stapelaars maar denken ook grootser met bijvoorbeeld uitgebreide speelsets. Het maakt niet uit wat je zoekt, Janod heeft het en wij zijn trots het jullie te mogen laten zien!

60 blokken van massief hout, geverfd met waterverf, vele mogelijkheden voor kleine architecten: steden, torens, landschappen,… Na het maken van de grote puzzel van 20 stukken (60 x 60 cm) kan het kind plezier beleven met het bouwen van de stad van de toekomst. De praktische ton doet eveneens dienst als opberging van de blokken en kan gemakkelijk vervoerd worden dankzij het handvat. Vanaf 3 jaar.

Extra informatie
Janod

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items