opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze Mussenpost!

Mini Regular losse stukjes

Plus Plus,101446/202201
0,08 0,06 U bespaart: 24%
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  6519  items
Beschrijving
Vul je Plus-Plus voorraad helemaal ZERO-WASTE aan! Per gram te bestellen. Voor jouw referentie: 100 gram = ongeveer 125 stukje. De stukjes worden in de winkel in een papieren zakje of gerecycled plastic verpakking verpakt. Kom je het in de winkel ophalen? Neem dan je eigen bakje mee!

Plus-Plus bestaat uit bouwsteentjes van twee aaneengesloten plus-vormen. Van het simpelweg in elkaar schuiven van de bouwteentjes tot het maken van ingewikkelde 2D en 3D creaties, het is allemaal mogelijk met Plus-Plus! De gladde textuur van de bouwsteentjes van Plus-Plus voelt prettig aan. Hierdoor is het materiaal heel geschikt voor zowel jongere als oudere kinderen. Het zorgt ervoor dat de stukken goed in elkaar te schuiven zijn en deze niet uit elkaar vallen.

Plus-Plus is gemaakt van stevig en duurzaam materiaal dat vrij is van flalaten, pvc en bpa. Daarnaast is het CE-goedgekeurd en niet breek- en buigbaar waardoor het speelgoed lang meegaat.

De bouwsteentjes kunnen in alle mogelijke vormen worden samengevoegd zodat het eindeloze mogelijkheden biedt. Door deze eigenschap is het naast enorm leuk ook erg leerzaam speelgoed en is het goed voor de ontwikkeling van kinderen. De bouwsteentjes stimuleren onder andere de fijne motoriek, het concentratievermogen, de fantasie, creativiteit en het ruimtelijk inzicht.
Extra informatie
Plus Plus

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items