opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze Mussenpost!

Binnenkort een dagje shoppen? Wist je dat je in Groningen naar Musjes Kinderwinkel toe kan voor ca 180m2 aan kleurrijke kleding, innovatief speelgoed, ergonomische dragers en natuurlijke verzorging? Zien we je gauw?

House (pink)

Zsilt,100664/202101
5,25
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  5  items
Beschrijving

Zsilt maakt strandspeelgoed voor echte avonturiers, ontworpen door Rinke van Remortel, bekend van de succesvolle Dopper waterfles. Of je nu op het strand zit of thuis in je zandbak, de verstevigde zandkastelen, indrukwekkende uitkijktorens en stoere zeemonsters springen tevoorschijn uit de stijlvolle schepjes en emmertjes van Zsilt. Bovendien is Zsilt gemaakt van 100 % gerecycleerd plastic en verpakt met 100 % gerecycleerd karton. Bij Zsilt houden ze rekening met de toekomst, voor het milieu en voor onze kinderen. Daarbij wordt Zsilt geproduceerd in Nederland, waardoor de kwaliteit rechtstreeks wordt opgevolgd zonder vervuilende vrachtschepen in te zetten voor transport. Zsilt is niet stuk te krijgen en blijft jarenlang in de familie. Maak er mooie verhalen mee en geef ze daarna weer aan iemand door.

Deze bouwvorm is uniek! Vul de vorm met stevig zand, druk goed aan en voilà! Daar staat een prachtig huis of een stevige kasteelmuur.

  • 100% recycled plastic
  • Made to last
  • Gemaakt van jouw huishoudelijk plastic afval
  • Made in Holland
  • Dutch design by Remortel (jeweetwel die van de Dopper)

Extra informatie
Zsilt

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items