Gezelschapsspellen

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 1. Verken Nederlandse steden met deze leuke serie kwartetten!

  Toer langs de belangrijkste bezienswaardigheden van prachtige Nederlandse steden. Ga mee naar het historische centrum, de musea en stadsparken. Bezoek de festivals, proef de cultuur of slenter door de gezellige winkelstraten en pik een terrasje. Proef lokale specialiteiten en ontdek hoe leuk deze Nederlandse steden zijn.

  Speel deze leuke fotokwartetten en kom van alles aan de weet over de hotspots, de evenementen en de omgeving. Elk kwartet bevat 20 kwartetten over diverse bekende en verborgen pareltjes van de stad. Met Engelse vertaling. Meer info
 2. Het Franse bedrijf Bioviva ontwikkelt spellen waarbij de natuur en het milieu centraal staan. Kinderen leren op een speelse manier alles over dieren, het klimaat en de natuur. Alle bord- en kaartspellen zijn gemaakt van FSC papier en eco inkt.

  Pak snel het juiste dier of gewas en win!

  Ken jij alle dieren van de boerderij? En weet je welke gewassen er groeien? Met dit spel leer je de boerderij goed kennen. Rol je dobbelsteen in de 3D-boerderij en pak als eerste het juiste dier of gewas.

  Farmy Up is een spel voor kinderen tot zes jaar. Kinderen leren het leven op de boerderij kennen en ontwikkelen hun reactievermogen. Er zijn twee verschillende spelniveaus. Voor oudere kinderen is het mogelijk om het spel moeilijker te maken en zo te oefenen met het maken van strategische keuzes Meer info
 3. Het Franse bedrijf Bioviva ontwikkelt spellen waarbij de natuur en het milieu centraal staan. Kinderen leren op een speelse manier alles over dieren, het klimaat en de natuur. Alle bord- en kaartspellen zijn gemaakt van FSC papier en eco inkt.

  Red de dieren op het strand

  Lukt het jou om samen met je vriendinnetje, broer of papa en mama de dieren op het strand te redden? Ruim het achtergelaten zwerfafval op voordat het te laat is.

  Samenwerken is belangrijk bij Playa Playa. De kustlijn is in gevaar. Mensen hebben afval achtergelaten en dat kan in de zee spoelen. Vind jij de dieren op tijd die verstopt zitten on het afval? Ruim het vuilnis op en verdeel het over de juiste afvalbakken.

  Playa Playa is ontwikkeld in samenwerking met de Surfrider Foundation Europe en de Blauwe Vlag Frankrijk. Meer info
 4. Het Franse bedrijf Bioviva ontwikkelt spellen waarbij de natuur en het milieu centraal staan. Kinderen leren op een speelse manier alles over dieren, het klimaat en de natuur. Alle bord- en kaartspellen zijn gemaakt van FSC papier en eco inkt.

  Een spel met beweging!

  Wanneer een baby in de peuterfase komt, kan hij of zij steeds meer zelf doen. Er gaat een wereld open. Met Gym Animo kruipen kinderen in de huid van kleine dieren om opdrachten uit te voeren en houdingen aan te nemen. Ren in olifantendraf, vlieg als een vlinder of spring als een kangoeroe .

  Naast het imiteren van dieren, moeten kinderen ook een toren maken met kleine blokjes. Zo wordt naast de grove motoriek, ook de fijne motoriek ontwikkeld.

  Het spel bevat twee moeilijkheidsgraden (3 - 4 jaar en 5 - 6 jaar). De uitgebreide handleiding (Nederlandstalig) bevat een uitgebreid advies van een psychomotorisch therapeut om je kind te begeleiden bij de ontdekking van de eigen motorische mogelijkheden. Meer info
 5. In deze koker bevindt zich een super leuk magnetisch dartspel. Het dartspel heeft aan beide kanten een andere print en kan aan de muur opgehangen worden. Het is makkelijk mee te nemen doordat het weer in de koker op te bergen is.

  Afmetingen: 40x31. Meer info
 6. In deze koker bevindt zich een super leuk magnetisch dartspel. Het dartspel heeft aan beide kanten een andere print en kan aan de muur opgehangen worden. Het is makkelijk mee te nemen doordat het weer in de koker op te bergen is.

  Afmetingen: 36x55cm. Meer info
 7. Pijltjes kwijt of speel je graag met extra pijltjes? Met deze magnetische dartpijltjes aanvulling heb je er altijd genoeg!
  Een pakje bevat 6 pijltjes in 2 kleuren. Meer info
 8. In deze koker bevindt zich een super leuk magnetisch dartspel. Het dartspel heeft aan beide kanten een andere print en kan aan de muur opgehangen worden. Het is makkelijk mee te nemen doordat het weer in de koker op te bergen is.

  Afmetingen: 36x55cm. Meer info
 9. In deze koker bevindt zich een super leuk magnetisch dartspel. Het dartspel heeft aan beide kanten een andere print en kan aan de muur opgehangen worden. Het is makkelijk mee te nemen doordat het weer in de koker op te bergen is.

  Afmetingen: 40x31cm. Meer info
 10. In dit kaartspel voor twee spelers beleger je het kasteel van je tegenstander met een strategische mix van tactisch inzicht en bluf vermogen. Geluk is maar een kleine factor in deze strijd. Door slim de aanval of verdediging te kiezen met je ridders, en door goud te besteden aan speciale eenheden als een vazal, bischop of katapult, win je de strijd in dit strategische kaart gevecht tussen twee middeleeuwse koningen.

  Spel eigenschappen:
  - Snel te leren, snel te spelen
  - Middeleeuwse veldslag
  - Tactisch inzicht
  - Bluf factor

  Kijk hier voor een filmpje over dit spel: http://youtu.be/_NpvEBwOVIQ

  Klik hier voor de Nederlandstalige handleiding: http://quantuummagic.com/wp/wp-content/uploads/2013/04/TwoCrownsNL.pdf Meer info

Pagina:
 1. 1
 2. 2