losse items verkopen!

De poppen zijn van het hoofd tot de voeten 45 cm lang en wegen 589 gram.

Al het materiaal voor de pop is GOTS (biologisch) of Global Recycle Standard (gerecycled) gecertificeerd. Zowel de fabriek in China (poppen) als de fabriek in India (kleding) zijn GOTS-gecertificeerd. Het papier dat voor de doos is gebruikt, is FCS-gemarkeerd. De dozen zijn speciaal ontworpen met een deksel aan de achterkant, zodat ze gemakkelijk kunnen worden hergebruikt om andere dingen in te bewaren." />
opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze Mussenpost!

Binnenkort een dagje shoppen? Wist je dat je in Groningen naar Musjes Kinderwinkel toe kan voor ca 180m2 aan kleurrijke kleding, innovatief speelgoed, ergonomische dragers en natuurlijke verzorging? Zien we je gauw?

Max & Morra Doll Girl Farm Rainbow M

Maxomorra,100285/202203
79,90
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  7  items
Beschrijving
Rubens Barn & Maxomorra hebben de meest kleurrijke samenwerking die je je kunt bedenken! Met de poppen van Max & Morra haal je prachtige speelpoppen voor jong en oud in huis. Uiteraard met een prachtige Maxomorra outfit, waarvan we nog veel meer losse items verkopen!

De poppen zijn van het hoofd tot de voeten 45 cm lang en wegen 589 gram.

Al het materiaal voor de pop is GOTS (biologisch) of Global Recycle Standard (gerecycled) gecertificeerd. Zowel de fabriek in China (poppen) als de fabriek in India (kleding) zijn GOTS-gecertificeerd. Het papier dat voor de doos is gebruikt, is FCS-gemarkeerd. De dozen zijn speciaal ontworpen met een deksel aan de achterkant, zodat ze gemakkelijk kunnen worden hergebruikt om andere dingen in te bewaren.
Extra informatie
Maxomorra

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items