opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze Mussenpost!

Wallaby with Joey 19cm

WWF,100731/202101
20,95 15,71 U bespaart: 25%
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  2  items
Beschrijving
Wist je dat een kangoeroe bij z’n geboorte doorgaans niet groter is dan 2cm? Het kleintje leeft in de buidel van z’n moeder tot hij zo’n zes maanden oud is. Bij de reuzenkangoeroes kan een volwassen mannetje uiteindelijk wel 160cm groot worden. Bij aankoop van een WWF knuffel steun je het Wereld Natuur Fonds om de leefgebieden van de kangoeroes te beschermen. Geef de aarde door!

Saving the planet one plush at a time – De WWF Classic Collectie is een brede range van levensechte zachte knuffeldieren die speciaal door Bon Ton Toys ontwikkeld is voor het Wereld Natuur Fonds (WWF).De WWF Plush collectie wordt in meer dan 50 landen verkocht in de mooiste winkels en warenhuizen. Een deel van de opbrengst van elke knuffel gaat naar projecten van WWF in het land waar het wordt gekocht.

Eco-friendly en sociaalverantwoorde productie. De WWF Plush producten zijn zeer duurzaam en gaan dus heel lang mee. Daarnaast worden ze volgens de hoogste standaarden op het gebied van duurzaamheid geproduceerd (der Blauer Engel) en hebben een 100% gerecyclede stuffing. Onze leveranciers zijn zorgvuldig geselecteerd en voldoen aan de “ethical supply chain†(ICTI) status.
Extra informatie
WWF

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
20,95 15,71