opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze Mussenpost!

Binnenkort een dagje shoppen? Wist je dat je in Groningen naar Musjes Kinderwinkel toe kan voor ca 180m2 aan kleurrijke kleding, innovatief speelgoed, ergonomische dragers en natuurlijke verzorging? Zien we je gauw?

Regenboog Pastel Groot

Dena,100832/202101
44,95
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  1  items
Beschrijving
Bij Dena zijn ze ouders. Ze brengen graag tijd door met hun kinderen en houden van spelen. Bij Dena houden ze van eenvoudig speelgoed dat verbeeldingskracht en creativiteit stimuleert. En ze houden echt van houten speelgoed, maar op een dag realiseerden ze zich dat hout zich niet goed aanpast aan de behoeften van jongere kinderen, die instinctief met hun speelgoed bijten, slaan of gooien.
Daarom startten ze Dena; speelgoed gemaakt uit platinasilicone, een zacht en bestendig materiaal, zonder BPA en 100% veilig! Het ideale speelgoed voor elke levensfase van het kind:

  • 0-1 jaar: Speelgoed en bijtring gecombineerd in een nieuw en origineel concept. Gemaakt uit platinasilicone, een bijzonder kwaliteitsvol materiaal, zacht, bestendig en 100% veilig.
  • 1-2 jaar: Doordat het dëna-speelgoed zo soepel is, kan het kind erop bijten, ermee slaan, erop schoppen, ermee gooien en het nat maken. Al spelend en helemaal veilig.
  • 2-3 jaar: Naast spelen in alle veiligheid leert het kind ook vormen en kleuren onderscheiden, figuren benoemen en zelf constructies bouwen.
  • 3-4 jaar: De combinatie van figuren stimuleert de behendigheid en concentratie van het kind om steeds complexere structuren te bouwen.
  • 4-5 jaar: De talloze mogelijkheden van het unieke speelgoed bevordert de creativiteit en de verbeelding.
  • 5-6 jaar: Bak samen met het gezin. De dëna-speeltjes zijn ook uitstekend geschikt als bakvormen voor gebak en koekjes in de oven. En ze mogen in de vaatwasmachine!
Extra informatie
Dena

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items