opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze Mussenpost!

Jonge onderzoekers LAB: Optische Illusies

Purple Cow,101598/202202
19,95
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  1  items
Beschrijving

Wanneer we naar de wereld om ons heen kijken, verzamelen onze ogen informatie die onze hersenen verwerken. Maar zien we de werkelijkheid wel zoals die is? Met deze set zul je ontdekken dat onze hersenen de werkelijkheid soms interpreteren op een verkeerde manier. Simpel gezegd: zien is (niet altijd) geloven!

In deze set zullen we verschillende soorten fascinerende optische illusies onderzoeken, waaronder: dubbele betekenis illusies - is het een gezicht of een vaas?, bewegingsillusies - beweegt het beeld?!, vervormende illusies - is dit echt een rechte lijn? Je bouwt een magisch spaarvarken dat je geld laat verdwijnen en verkent kleurillusies met speciale spinners. Dit zijn slechts enkele van de vele spannende experimenten, de set bevat er meer dan een dozijn!

Deze wetenschappelijk set is uitgerust met de benodigde apparatuur, met uitzondering van enkele veelvoorkomende huishoudelijke artikelen. Het bevat een duidelijke gids met foto's van de processen en fascinerende wetenschappelijke verklaringen en feiten.

De set is geschikt vanaf 6 jaar.

Extra informatie
Purple Cow

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items