opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze Mussenpost!

Binnenkort een dagje shoppen? Wist je dat je in Groningen naar Musjes Kinderwinkel toe kan voor ca 180m2 aan kleurrijke kleding, innovatief speelgoed, ergonomische dragers en natuurlijke verzorging? Zien we je gauw?

Pocket Friend Kleine Heks

Fabelab,101295/202201
20,95
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  3  items
Beschrijving
Fabelab is een speels organisch Scandinavisch kinderinterieurmerk, opgericht in Kopenhagen. Bij Fabelab geloven ze in het creëren van hoogwaardige, innovatieve en verantwoord gemaakte producten voor een gezellig en creatief huis. Vanuit hun studio ontwerpen ze producten die de nieuwsgierigheid en verbeeldingskracht van kinderen stimuleren. De producten zijn multifunctioneel en groeien met het gezin mee, terwijl ze onderweg verhalen en herinneringen verzamelen.

Heb je ooit goed heel diep in je zakken gekeken? Wist je dat wij, de kleine fantastische en trouwe Pocket Friends precies daar onderin wonen? Onze grootte lijkt misschien niet indrukwekkend - maar onze trouw en verbeeldingskracht is geweldig, dat beloof ik je. Vooral als je ons deelgenoot maakt van je leven. Volg Pocket Friend - Kleine Heks tot diep in het spookhuis met enge geesten en schattige pompoenen. De nieuwe Halloween Pocket Friends maken het seizoen zo leuk! Laat je meeslepen in de Halloween-sfeer met deze schattige nieuwe Halloween Pocket Friend Kleine Heks, die je hart zeker zal betoveren.

Hoogte: 14 cm
Materiaal: 100% biologisch katoen - vulling van maïsvezels
Extra informatie
Fabelab

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items