opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze Mussenpost!

Binnenkort een dagje shoppen? Wist je dat je in Groningen naar Musjes Kinderwinkel toe kan voor ca 180m2 aan kleurrijke kleding, innovatief speelgoed, ergonomische dragers en natuurlijke verzorging? Zien we je gauw?

Verkleedset Maan Fee

Fabelab,101657/202202
30,95
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  12  items
Beschrijving
Fabelab is een speels organisch Scandinavisch kinderinterieurmerk, opgericht in Kopenhagen. Bij Fabelab geloven ze in het creëren van hoogwaardige, innovatieve en verantwoord gemaakte producten voor een gezellig en creatief huis. Vanuit hun studio ontwerpen ze producten die de nieuwsgierigheid en verbeeldingskracht van kinderen stimuleren. De producten zijn multifunctioneel en groeien met het gezin mee, terwijl ze onderweg verhalen en herinneringen verzamelen.

Ben je klaar voor vertrek? Dit seizoen gaan we op een missie. We gaan omhoog, weg van het prachtige Land van Fabelab om de Dazzling Space te verkennen. Kijk omhoog - we gaan zo ver als je kunt zien en verder. Helemaal daarboven achter de suikerspinwolken vind je een nieuwe fantasierijke wereld, onontdekte planeten, indrukwekkende ruimteschepen, fonkelende sterren, prachtig maanlicht, vriendelijke ruimtewezens en nog veel meer. Zet je helm op en maak je veiligheidsgordel vast. Het wordt gegarandeerd een onvergetelijk ruimteavontuur.

Prachtige verkleed kroon en staf voor de mooiste maan fee!

Maat: 3 tot 6 jaar.
Materiaal: 100% biologisch katoen I Vulling: 100% gerecycled polyester I Lurex elastisch, Stick: FSC grenenhout
Extra informatie
Fabelab

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items