opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze Mussenpost!

In 2009 startte ik Musjes en MevrouwMus in mijn eentje. Ik had wel hulp van mijn man die bijsprong met het wegbrengen van de post bijvoorbeeld, maar de rest deed ik allemaal zelf. Dat vond ik leuk want ik wat onafhankelijk en op mezelf aangewezen. De groei van de winkel zorgde ervoor dat ik tegen mijn grenzen aanliep: grenzen qua tijd, maar ook grenzen qua kennis. En dus kwam de logische stap om van Musjes naar TeamMusjes te gaan! Inmiddels kan ik trots zeggen dat het een super team is met allemaal dames die bewust kijken naar hun manier van leven. Ze denken na over de dingen die ze doen, de manier waarop ze opvoeden, zonder te oordelen over mensen die het anders doen. En dat is precies wat ik zo mooi vindt: Bewust kiezen! En dat zijn zeker niet de keuzes die een ander ook zou moeten maken, maar wel de keuzes die bij mij of hen passen! Met trots stel ik aan jullie voor:

Stefanie Kooij:
Mijn naam is Stefanie en ik ben moeder van 2 kinderen; Quinten (2012) en Faylicia (2014). Toen Quinten een paar maanden oud was kwam ik via Twitter in contact met Musetta omdat ik hem heel graag wilde dragen en zo'n draagdoek, dat leek me wel wat! We wisselden een paar berichtjes uit en uiteindelijk bestelde ik eind 2012 mijn allereerste draagdoek; een Ellevill. Vanaf toen was het hek van de dam en bleven er draagdoeken komen en begon ik me steeds meer te interesseren in het bewuster leven. In september 2013 had Musetta versterking nodig omdat de webshop maar bleef groeien en er inmiddels ook een stenenwinkel was. Dat leek me wel wat!

Waar ik begon met af en toe wat producten invoeren en een nieuwsbrief maken, deed ik al gauw de klantenservice en het grafische werk er ook bij. En dat doe ik nu nog steeds met enorm veel plezier. Het zien van de nieuwe collecties is super leuk en er over schrijven om zo jullie ook enthousiast te maken is misschien nog wel leuker. Daarbij vind ik het heel leuk om jullie allemaal per e-mail zo goed mogelijk advies te geven wat betreft onze producten. Schroom daarom ook niet om te mailen als je een vraag over ons assortiment hebt; ik help jullie met veel plezier!

Marina Bakker:
Mijn naam is Marina, moeder van twee kinderen, samenwonend in Groningen en ik deel mijn huishouden verder nog met twee katten, twee kippen en een konijn. Ik geniet van het buitenleven, het bos, de hei, wandelen met mijn jongste in de draagdoek en zwemmen met mijn oudste. Maar ook van lezen, een knus huis, koken en bakken en avondjes Netflix.

Sinds april 2016 versterk ik TeamMusjes en help en adviseer ik klanten o.a. bij het uitzoeken van een mooie draagdoek, een lief kraamcadeautje, verantwoord speelgoed en prachtige kleurige kleding. Musjes is een heerlijke en gezellige plek om te werken (én te winkelen) en ik schenk dan ook graag een kop thee voor jullie in!

Chantal Wondergem:

Marrit de Boer:

Hoi. Mijn naam is Marrit en ik woon samen met mijn vriend en onze twee kinderen in Groningen. We hebben de kinderen altijd veel gedragen in verschillende draagdoeken en ergonomische dragers. Inmiddels zijn onze zoons de draagleeftijd ontgroeid en hoop ik mijn liefde voor het dragen over te brengen op de ouders die bij ons in de winkel een draagdoek of drager komen passen. Ook spreekt het duurzame assortiment van de winkel mij erg aan en houd ik erg van vrolijke en kleurrijke (kinder)kleding.

Naast het werk in de winkel doe ik vrijwilligerswerk en vind ik het leuk om mee te helpen op de school van mijn kinderen. Ook houd ik van wandelen, fietsen, lezen, koffie en thee drinken met vriendinnen en teamuitjes. Ik zie jullie graag terug in de winkel en in ons Musjes Café, waar ik met plezier een kop koffie, thee of warme Tony Chocolonely voor jullie inschenk, eventueel met een lekker stukje huisgemaakte taart of fudge erbij!

Marrit

Cynthia Huizinga:


Marjolijne Bartelink: