TotsBots Bamboozle Stretch mt 1 Plop

Schrijf de eerste review over dit product

Dit bedrijf is gevestigd in Schotland. "Tots" betekent zoiets als "kleintje", "hummeltje" en "bots" staat voor "bottom" oftewel billen. De luiers worden vervaardigd in het atelier in Glasgow onder zeer goede werkomstandigheden.

De Bamboozle Stretch is verkrijgbaar in drie maten:
maat 1: 2,7 – 8 kg
maat 2: 4 – 16 kg
maat 3: > 16 kg

Het overbroekje:
Het standaard overbroekje voor de Bamboozle Stretch is de StretchyWrap, maar je kunt ook kiezen voor de Popolini Wrap of de Mother-ease Rikki. De StretchyWraps zijn in allerlei kleuren en dessins verkrijgbaar. Je hebt om te beginnen 5 StretchyWraps maat 1 nodig.

De luier omdoen:
De luier maak je eerst op maat voor je kind: zet de drukknopen op de juiste stand. Klik indien nodig de bijgeleverde inlegger met drukknoopjes vast. Leg een afbreekbaar inlegdoekje op de luier en sluit de luier met klittenband. Hier omheen gebruik je een overbroekje dat past bij het gewicht van je kindje.

Wasvoorschrift:
Bij je bestelling ontvang je een uitgebreid wasvoorschrift. Houd gekleurde Bamboozles Stretch altijd apart van je lichte was! Vergeet niet het klittenband te sluiten voordat de luier in de wasmachine gaat, anders haakt dat in de andere was.

Beschikbaarheid: Op voorraad

♥ 18,50
Regelmatig tezamen aangekocht

Klanten die dit product kochten, kochten gewoonlijk de volgende combinatie van items.

Klanten die dit item kochten, kochten ook