opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze Mussenpost!

Musjes Kinderwinkel heeft een ruime ervaring opgebouwd in het verzenden van artikelen per post. Deze ervaring gebruiken wij om ervoor te zorgen dat de vele pakketten netjes, verzorgd en zo snel en betrouwbaar mogelijk bij de klanten terecht komen. Om de verzendkosten te berekenen gebruikt ons systeem een formule waarin gewicht, omvang en verzendadres worden afgewogen om zo de mogelijke verzendopties aan te bieden. Tijdens het afrekenen kan je de volgende keuzes te zien krijgen, afhankelijk van de inhoud van je bestelling.

Je bestelling laten bezorgen
Je bestelling zal verstuurd worden met PostNL afhankelijk van de grootte en het gewicht van het pakket zal dat een brievenbuspakketje of een normaal pakket zijn. Bestellingen binnen de gemeente Groningen proberen we zoveel mogelijk zelf duurzaam te bezorgen. Bestellingen worden, mits de bestelde items op voorraad zijn, binnen 24u na bestellen klaar gemaakt voor verzending. In het geval van duurzame bezorgen ontvang je geen tracking, maar wel een berichtje met een indicatie wanneer een van de TeamMusjes collega's langs komt. Bij verzending per brievenbuspakket of normaal pakket via PostNL ontvang je een trackingcode waarmee je de bestelling kan volgen of de afleverdatum kan wijzigen.

Je bestelling ophalen
Het is mogelijk om een bestelling online te plaatsen en deze in de winkel af te halen. Tijdens het afrekenen kan je een datum en tijdstip aangeven waarop de bestelling afgehaald wordt. Zonder tegenbericht zal je bestelling op dat moment dan ook op te halen zijn. Wil je toch later ophalen dan aangegeven, dat is voor ons geen probleem, wij zijn er wel tijdens openingstijden.

Je bestelling gecombineerd verzenden
Deze optie is aanwezig voor als je bijvoorbeeld iets zou willen toevoegen aan een reeds geplaatste bestelling. Daarvoor moet je zeker weten dat de bestelling niet al verzonden is. Daarbij wordt deze optie gebruikt als er meerdere mensen in een groep bestellen met gezamelijke verzending. Ook is het mogelijk om deze optie te kiezen als je zelf een koerier de bestelling wil laten ophalen. Neem altijd contact op met onze klantenservice bij het kiezen van deze optie!