Verzendinformatie

Musjes Kinderwinkel en MevrouwMus hebben een ruime ervaring opgebouwd in het verzenden van artikelen per post. Deze ervaring gebruiken wij om ervoor te zorgen dat de vele pakketten netjes, verzorgd en zo snel en betrouwbaar mogelijk bij de klanten terecht komen. Om de verzendkosten te berekenen gebruikt ons systeem een formule waarin gewicht, omvang en verzendadres worden afgewogen om zo de mogelijke verzendopties aan te bieden. Tijdens het afrekenen kan je de volgende keuzes te zien krijgen, afhankelijk van de inhoud van je bestelling.

Same Day Delivery

Deze service wordt uitgevoerd door een netwerk van fietskoeriers door heel Nederland, aangevuld met pakketdiensten die rijden op Groen Gas. Deze service biedt levering op dezelfde dag! Alle bestellingen waarbij er voor deze verzendmethode gekozen is én die besteld en betaald zijn voor 12.00u op doordeweekse dagen worden diezelfde avond nog uitgeleverd. Je ontvangt tracking van je bestelling en je kan, als je toch die avond net even op bezoek wil bij de buren, naar de sportclub of buurtkroeg, je aflevering per whatsapp wijzigen naar een ander adres (in dezelfde plaats). Super vlot en handig. We rekenen voor deze service €7,95.

Je bestelling verzenden

Afhankelijk van de omvang van je bestelling zal je pakketje verstuurd worden per PostNL of DPD. Bestellingen worden, mits de bestelde items op voorraad zijn, binnen 24u na orderen verzonden, op doordeweekse dagen. In het geval van brievenbuspost ontvang je geen tracking. Bij verzending per DPD of pakketpost van PostNL ontvang je een trackingcode waarmee je de bestelling kan volgen of de aflevering kan wijzigen.

Je bestelling ophalen

Het is mogelijk om een bestelling online te plaatsen en deze in de winkel of bij ons afhaalpunt op te halen. Lees de procedure daarvoor bij de uitleg over onze afhaalpunten.

Je bestelling gecombineerd verzenden

Deze optie is aanwezig voor als je bijvoorbeeld iets zou willen toevoegen aan een reeds geplaatste bestelling. Daarvoor moet je zeker weten dat de bestelling niet al verzonden is. Daarbij wordt deze optie gebruikt als er meerdere mensen in een groep bestellen met gezamelijke verzending. Ook is het mogelijk om deze optie te kiezen als je zelf een koerier de bestelling wil laten ophalen. Neem altijd contact op met onze klantenservice bij het kiezen van deze optie!