Verzorging

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  1. Heerlijke zachte doekjes om de huid van je kindje schoon te maken. Door het groene randje kun je ze gemakkelijk apart houden van de billendoekjes. Ze hebben hetzelfde formaat als de BilliesBox doekjes, ze passen dus ook in de BilliesBox!

    Superabsorberend door de bamboe/katoen aan de ene kant en lekker zacht door de microvezel aan de andere kant. Dat maakt deze wipes extra fijn in gebruik, ook bij pasgeboren baby's. Geschikt voor alle huidtypen.

    - bamboe/katoen aan de ene kant
    - microvezel aan de andere kant
    - enkellaags
    - afmeting: 13 x 16 cm Meer info
  2. Slim en duurzaam!

    Deze set omvat alles wat je nodig hebt om te beginnen: 12 doekjes en 1 sprayflacon verzorgende Lotion. De doekjes zijn gemaakt van katoenen/bamboe mengvezel aan de ene, en microvezel aan de andere kant. Kies de geur die je lekker vindt: kamille of lavendel.

    Voor onderweg bestaan er handige setjes: een waterdicht zakje met sprayflacon om de doekjes die je nodig hebt nat te maken.

    Aanvullende sets zijn ook verkrijgbaar, de bamboe wipes passen ook in het doosje evenals de snoetendoekjes.

    Specificaties:
    - Formaat van de billendoekjes: 14 x 18 cm
    - Flesje BilliesBox Lotion: 150 ml
    - Vuile doekjes was je mee op maximaal 60°C
    - De opbergbox mag in de vaatwasser Meer info
  3. BoobBirds wasbare borstcompressen zijn door hun unieke vorm niet zichtbaar onder je kleding, zelfs niet onder strakke T-shirts.

    De BoobBirds zijn gemaakt van 2 lagen bamboeviscose en hebben een drooghoudlaagje aan de buitenzijde. Bamboe absorbeert veel vocht en dat is perfect voor deze compressen. Bovendien is het heerlijk zacht tegen je huid.

    Het drooghoudlaagje is zuurstofdoorlatend, zodat de huid kan ademen en broei wordt voorkomen.

    Was de BoobBirds voor gebruik, door het wassen neemt de absorptie van het bamboe toe.

    In een doosje vind je 2 paar borstcompressen.

    Omdat elke vrouw anders is, zijn de BoobBirds verkrijgbaar in drie maten:
    Small (t/m cup C)
    Medium (cup D en E)
    Large (cup F en groter)

    De rechte lijn van de BoobBird volgt de lijn van je bh. (Zie foto) Meer info
  4. Deze gezellige warmwaterkruik heeft een zacht en knuffelig Finley Fox ontwerp dat perfect is om lekker mee te knuffelen. Door de superzachte huid met een handige ophanglus is dit een item dat in geen een huis kan ontbreken! Meer info
  5. Deze gezellige warmwaterkruik heeft een zacht en knuffelig Nanook Polar Bear ontwerp dat perfect is om lekker mee te knuffelen. Door de superzachte huid met een handige ophanglus is dit een item dat in geen een huis kan ontbreken! Meer info
  6. Deze gezellige warmwaterkruik heeft een zacht en knuffelig Siku Penguin ontwerp dat perfect is om lekker mee te knuffelen. Door de superzachte huid met een handige ophanglus is dit een item dat in geen een huis kan ontbreken! Meer info
  7. Deze gezellige warmwaterkruik heeft een zacht en knuffelig Nanook Polar Bear ontwerp dat perfect is om lekker mee te knuffelen. Door de superzachte huid met een handige ophanglus is dit een item dat in geen een huis kan ontbreken! Meer info
  8. Heerlijk wasbare zwemluiers voor de zonnige dagen.

    Verkrijgbaar in 2 maten:
    maat 1: 4,5 - 9 kg
    maat 2: 9 - 16 kg Meer info
  9. Fijn houten melktandendoosje met een eend erop.

    Diameter: 4cm. Meer info
  10. Fijn houten melktandendoosje met een meisje erop.

    Diameter: 4cm. Meer info

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5