Billendoekjes

 1. Ongeacht welke luier je gebruikt, doekjes hebben we allemaal nodig! Deze wipes zijn een must bij het verschonen van luiers en het schoonmaken van plakkerige handjes. Superabsorberend door de bamboe/katoen aan de ene kant en lekker zacht door de microvezel aan de andere kant. Dat maakt deze wipes extra fijn in gebruik, ook bij pasgeboren baby's. Geschikt voor alle huidtypen.

  - bamboe/katoen aan de ene kant
  - microvezel aan de andere kant
  - enkellaags
  - afmeting: 13 x 16 cm Meer info
 2. Slim en duurzaam!

  Deze set omvat alles wat je nodig hebt om te beginnen: 12 doekjes en 1 sprayflacon verzorgende Lotion. De doekjes zijn gemaakt van katoenen/bamboe mengvezel aan de ene, en microvezel aan de andere kant. Kies de geur die je lekker vindt: kamille of lavendel.

  Voor onderweg bestaan er handige setjes: een waterdicht zakje met sprayflacon om de doekjes die je nodig hebt nat te maken.

  Aanvullende sets zijn ook verkrijgbaar, de bamboe wipes passen ook in het doosje evenals de snoetendoekjes.

  Specificaties:
  - Formaat van de billendoekjes: 14 x 18 cm
  - Flesje BilliesBox Lotion: 150 ml
  - Vuile doekjes was je mee op maximaal 60°C
  - De opbergbox mag in de vaatwasser Meer info
 3. Deze verzorgende Lotion met lichte kamillegeur, zoet maar niet te zoet, is goed voor de huid van je baby.

  In deze Lotion zitten geen parabenen, kleurstoffen, chemische conserveermiddelen, zeep of alcohol.

  Je spuit 2-3 keer de Lotion op een doekje en maakt dan de billen schoon.
  Bij de ontwikkeling van deze Lotion is speciaal rekening gehouden met de tere baby- en kinderhuid. Wist je dat de huid pas na 4 jaar "af" is? Het is dus belangrijk dat je weet waarmee de huid in aanraking komt! Meer info
 4. Ongeacht welke luier je gebruikt, doekjes hebben we allemaal nodig! Deze wipes zijn een must bij het verschonen van luiers en het schoonmaken van plakkerige handjes. Superabsorberend door de bamboe/katoen aan de ene kant en lekker zacht door de microvezel aan de andere kant. Dat maakt deze wipes extra fijn in gebruik, ook bij pasgeboren baby's. Geschikt voor alle huidtypen.

  - bamboe/katoen aan de ene kant
  - microvezel aan de andere kant
  - enkellaags
  - afmeting: 13 x 16 cm Meer info