Anti-luis

 1. Hoofdluis is bij kinderen een hardnekkig en jaarlijks wederkerend probleem! Je kan hoofdluis voorkomen door het haar van het kind regelmatig te controleren in de meest risicovolle zone's: achter de oren, in de nek en op de slapen. Bovendien kan je vóór het probleem ontstaat al ingrijpen met het juiste product. Linea MammaBaby heeft hiervoor een preventieve lotion en shampoo tegen hoofdluis ontwikkeld.

  Ideaal om te gebruiken ná een behandeling tegen hoofdluis omdat het het haar beschermt en het risico vermindert op nieuwe plagen. De formule is gebaseerd op natuurlijke oliën van melaleuca, lavendel en jojoba. Het creëert een onaangename omgeving voor het hervestigen van hoofdluis. De shampoo heeft een verzachtende werking op de hoofdhuid en verlicht jeuk, werkt direct op de haarstructuur en vergemakkelijkt het kammen. Geschikt voor het hele gezin tijdens periodes met verhoogd risico op hoofdluis.

  - Geschikt voor de gevoelige hoofdhuid
  - Bevat geen SLS/SLES en parabenen
  - Getest op nickel, chroom en cobalt
  - 200ml
  - Made in Italy Meer info
 2. Hoofdluis is bij kinderen een hardnekkig en jaarlijks wederkerend probleem! Je kan hoofdluis voorkomen door het haar van het kind regelmatig te controleren in de meest risicovolle zone's: achter de oren, in de nek en op de slapen. Bovendien kan je vóór het probleem ontstaat al ingrijpen met het juiste product. Linea MammaBaby heeft hiervoor een preventieve lotion en shampoo tegen hoofdluis ontwikkeld.

  Deze 100% natuurlijke spraylotion is een aanvulling bij de behandeling tegen hoofdluis. Het is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen en is ideaal voor de dagelijkse preventie tegen hoofdluis. De formule combineert essentiële oliën van lavendel, munt, eucalyptus en arganolie, die een onaangename omgeving creëert voor de hoofdluis en panthenol met verzachtende eigenschappen voor de hoofdhuid. Geschikt voor het hele gezin tijdens periodes met verhoogd risico op hoofdluis.

  - Bevat natuurlijke essentiële oliën
  - Geschikt voor de gevoelige hoofdhuid
  - Bevat geen kleurstoffen / siliconen / parabenen
  - Getest op nickel, chroom en cobalt
  - Spraylotion 75ml
  - Made in Italy
  Meer info