opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze Mussenpost!

Binnenkort een dagje shoppen? Wist je dat je in Groningen naar Musjes Kinderwinkel toe kan voor ca 180m2 aan kleurrijke kleding, innovatief speelgoed, ergonomische dragers en natuurlijke verzorging? Zien we je gauw?

Lollips Caramel Candy

Snails,100657/201903
8,99
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  1  items
Beschrijving
Het is tijd voor kleine dames en heren om de wereld van cosmetica te ontdekken met 's werelds veiligste nagellak & lipgloss; Snails! Snails heeft vele levendige kleuren nagellak, diverse nagelstickers en nagelpennen en prachtige lipgloss die allen op de verbeelding van kinderen inspelen door de aantrekkelijke kleuren en figuurtjes. Alle producten zijn verrassend door de hoge kwaliteit en heerlijk zachte geur. Alle Snails cosmetica bevat geen chemicaliën of giftige stoffen. Zelfs voor het eraf halen is geen remover nodig, een beetje water en zeep en het lost op. Doordat de cosmetica van Snails 100% veilig is kunnen zelfs de kleinste kinderen met een gerust hart experimenteren met cosmetica.

Snails lollipops zijn kindvriendelijke lipglosses. Deze schattige lipglossjes zijn veilig en superleuk voor kinderen om op verkleedpartijtjes mee te spelen of om te gebruiken samen met Snais nagellak voor de allerleukste feestjes!
Extra informatie
Snails

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items