opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze Mussenpost!

Binnenkort een dagje shoppen? Wist je dat je in Groningen naar Musjes Kinderwinkel toe kan voor ca 180m2 aan kleurrijke kleding, innovatief speelgoed, ergonomische dragers en natuurlijke verzorging? Zien we je gauw?

Be Free

Snails,101595/202002
16,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  1  items
Beschrijving
Het is tijd voor kleine dames en heren om de wereld van cosmetica te ontdekken met 's werelds veiligste nagellak. Snails speelt in op de verbeelding van kinderen met hun 18 levendige kleuren, elk verrassend door de hoge kwaliteit en heerlijk zachte geur. Doordat de nagellak van Snails geen giftige stoffen bevat kunnen kinderen met een gerust hart experimenteren met nagellak.

Snails is 's werelds eerste 100% Europees gemaakte wateroplosbare nagellak, die makkelijk afwasbaar is en gemaakt voor kleine kinderen, zonder schadelijke chemicaliën of giftige stoffen. Snails bevat geen Formaldehyde, DBP, Tolueen, Fenolhars, Parabenen of Kamfeer.

Snails nagellak is in Europa gemaakt, dit betekent dat het voldoet aan strenge cosmetica wetten. De kindernagellak is liefdevol gemaakt met behulp van de drie-ingrediënten formule. Met Snails nagellak zijn er geen schadelijke chemicaliën, dus geen risico. Gewoon echt natuurlijke nagellak die veilig is voor alle kinderen.

Dream Big pack bevat:
- 1 Imaginative 10,5ml nagellak
- 1 Ladybird 10,5 ml nagellak

De bijzondere gestippelde strik maakt een unieke toevoeging aan de collectie.
Extra informatie
Snails

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
16,00