opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze Mussenpost!

Binnenkort een dagje shoppen? Wist je dat je in Groningen naar Musjes Kinderwinkel toe kan voor ca 180m2 aan kleurrijke kleding, innovatief speelgoed, ergonomische dragers en natuurlijke verzorging? Zien we je gauw?

Oogschaduw Blueberry

Snails,100298/202103
9,99
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  4  items
Beschrijving
Het is tijd voor kleine dames en heren om de wereld van cosmetica te ontdekken met 's werelds veiligste nagellak & make-up: Snails! Snails heeft vele levendige kleuren nagellak, diverse nagelstickers en nagelpennen en prachtige lipgloss die allen op de verbeelding van kinderen inspelen door de aantrekkelijke kleuren en figuurtjes. Alle producten zijn verrassend door de hoge kwaliteit en heerlijk zachte geur. Alle Snails cosmetica bevat geen chemicaliën of giftige stoffen. Zelfs voor het eraf halen is geen remover nodig, een beetje water en zeep en het lost op. Doordat de cosmetica van Snails 100% veilig is kunnen zelfs de kleinste kinderen met een gerust hart experimenteren met cosmetica.

Taarten worden meestal geassocieerd met speciale gelegenheden en feesten. Gewone kinderoogschaduws zitten meestal in plastic paletten, terwijl bij Snails milieuvriendelijkheid voorop staat. Daarom zit deze prachtige oogschaduw (gemaakt in Italie) in een cake-blikje.
Extra informatie
Snails

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items