opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze Mussenpost!

Zonnebrandcrème SPF 30

Naïf,101438/202002
19,95
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  3  items
Beschrijving
Zonnebrandcreme van Naïf:
- Natuurlijke zonnebrandcrème voor baby en kind
- Zonder witte waas
- Huidvriendelijk door natuurlijke UV filters
- Beschermt tegen UVA en UVB straling
- Oceaanvriendelijk (non-nano, geen oxybenzone)
- Waterbestendig
- In verpakking van suikerriet
- Minimale kans op huidreactie
- Vegan & animal friendly

Met natuurlijke, minerale UV filters op basis van zinkoxide (non-nano) is de zonnebrandcrème van Naïf SPF30 zelfs geschikt voor de meest gevoelige kinderhuid. De crème is eenvoudig aan te brengen en laat geen witte waas achter op de huid. Dit komt door de toevoeging van natuurlijke oliën als olijfolie, kokosolie en zonnebloemolie. Natuurlijke UV filters zorgen voor een directe bescherming, zonder inwerktijd en beschermen tegen UVA en UVB straling. We adviseren baby’s met name het eerste jaar zoveel mogelijk uit de zon te houden. Mocht het toch voorkomen, is de Naïf Baby & Kids Natural Sunscreen ook veilig te gebruiken voor de gevoelige huid van pasgeborenen.

Wist je dat zonnebrandcrème dat in de zee terecht komt, de oceaan flink kan doen vervuilen? Dit komt o.a door de ingrediënten Oxybenzone en Octinoxate, maar ook microplastics en nanodeeltjes. Goed nieuws, die zitten er bij ons niet in.

Hoe te gebruiken? Smeer je kind iedere twee uur in met de natuurlijke zonnebrandcrème voor baby en kind. Een dun laagje biedt voldoende bescherming, gebruik dan ook kleine hoeveelheden per keer. Vergeet deze plekjes niet mee te nemen: rond de ogen, oren en de hoekjes bij de neus.

Eenmaal ingesmeerd is je kind twee uur beschermd met factor 30. Don’t forget: Ook in de schaduw moet er gesmeerd worden.

Inhoud: 100ml
Extra informatie
Naïf

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items